044 283 2772

AJANKOHTAISTA

 • Kevätaurinkoon uutta kotiin
  Aurinko on alkanut taas näyttätymään pitkän pimeän ajan jälkeen. Kevätauringon kirkkaudessa kodin seinät ja katot voivat alkaa näyttämään tummuneilta. Vai kaipaatko kenties vaan piristystä ja uutta ilmettä kotiisi.Olisiko maalaus ehkä ajankohtaista. Maalaus on helpoin tapa uudistaa pintoja. Yhdenkin..
  Lue lisää
 • Korkeiden paikkojen toimistosiivous
  Siivous, korkeat ja hankalat paikat. Nämä paikat jäävät normisiivouksessa yleensä siivoamatta. Näihin kertyy vuosien myötä paljon pölyä, mikä huonotaa huoneilman laatua ja voi aiheuttaa paloturvallisuusriskin.
  Lue lisää
 • Uusi trendiväri
  Aika-ajoin sisustukseen nousee uusia värejä.Usein ne pysyvät pinnalla vain hetken kunnes keksitään taas joku toinen suosikkiväri. Valkoinen väri on pitänyt pitkään sisustuksen pääväripaikkaa. Viime aikoina on yllättäen musta väri otettu käyttöön sisustuksessa. Ensin sitä alkoi löytyä siustustavarois..
  Lue lisää
 • Kevätjärjestely
  Aurinko on alkanut paistaa ja kevät on täällä. Tuntuuko kuitenkin siltä, että aurinko saa epäjärjestyksen näkymään pahemmin? On siis aika tehdä kodissa järjestely. Toiset nauttivat tästä työstä suunnattomasti, mutta kaikille se ei vain ole se oma juttu. Tai ehkei ole vaan aikaa. Silloin kannat..
  Lue lisää
 • Huonekalun tuunaus on ekologista
  Oletko ihastunut huonekalusi muotokieleen, mutta kaikki ei ihan täsmää? Ehkä pinta on päässyt ajan myötä huonoksi tai kalusteen väri ei enää sovi sisustukseen. Huonekalujen maalauksella saadaan vanhasta kalusteesta aivan uudenlainen ja mielenkiintoinen. Kalusteiden pienikin tuunaus lisää niide..
  Lue lisää
 • Kevät tuo maalarin
  Loppukevät ja alkukesä on parasta aikaa ulkomaalaukseen, sillä ilma on kuivaa ja valoa riittää työhön jopa pitkälle iltaan. Ulkomaalaus aloitetaan vanhan pinnan puhdistamisella. Jos pinta maalataan samalla maalilla kuin aiemmin, riittää että pinnoista poistetaan karkeasti siitä irtoava vanha pint..
  Lue lisää

MIKSI VALITA VIIVI VERNISSA?

Pitkä kokemus - Tarkkuus - Erikoisosaaminen